TMA methode

Mensen functioneren het best, leren het snelst, komen zelf in actie en zijn het meest betrokken als ze werk doen dat in dezelfde richting gaat als hun drijfveren, talenten, cognitieve capaciteiten en competenties. Vanuit dit uitgangspunt zet de TMA methode de persoon centraal en op de troon die hem past.

 

Wat is de TMA methode?

De TMA methode is in Nederland ontwikkeld door EhrmVision, en biedt geïntegreerde analyses en instrumenten waarmee organisaties zelf snel een objectief inzicht krijgen in mensen. Door te meten welke drijfveren, talenten, competenties, cognitieve capaciteiten en interesses mensen hebben, kunnen mensen makkelijk gematcht worden met functies, rollen en een passende omgeving.

Daarnaast krijg je via de TMA analyses inzicht in de manier waarop je de functionele gedragsontwikkeling van mensen kunt versnellen en hun performance kunt vergroten. Met andere woorden: je ziet snel en helder in welke ontwikkelactiviteiten je zinvol tijd, geld en energie kunt investeren.

De TMA methode omvat o.a. de volgende analyses en instrumenten:

*     TMA talentenanalyse
*     360 graden feedback
*     Cognitieve capaciteiten testen
*     TMA teamanalyse
*     Beroepskeuze
*     Competentiebibliotheek
*     Ontwikkelpotentieel

 

Waarom is de TMA methode zo populair?

De TMA methode is talentgericht competentiemanagement, intuïtief en eenvoudig in gebruik. Het is bijzonder effectief bij o.a. selectie, coaching, ontwikkeling, beoordeling, mobiliteit en teamanalyse en teamsamenstelling, en genereert heldere, leesbare rapporten. Het wordt door veel grote organisaties in Nederland en daarbuiten ingezet, en is in meerdere talen beschikbaar.

 

Voor welke bedrijven en organisaties geschikt?

De TMA methode is een methode die door zowel profit als non-profit organisaties uit verschillende sectoren, en consultancy bedrijven kan worden toegepast. Met name als het gaat om zaken als selectie, ontwikkeling, beroepskeuze, opleiding, loopbaanontwikkeling, outplacement, reïntegratie, beoordeling, teamsamenstelling en coaching.

 

Waarom kiezen voor OSIC?

OSIC is Business Partner van EhrmVision, TMA Expert én geaccrediteerd TMA trainer. Wij verzorgen via ons dochterbedrijf Movitos certificeringstrainingen voor (potentiële) klanten van Ehrmvision en van onszelf.
Via ons eigen portal zetten wij de TMA methode al vele jaren in, bij al onze programma’s

 

 

Amsterdam