TMA certificering

Wil je ook graag werken met de TMA methode? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Omdat wij professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan, is het wel een vereiste dat je een certificerings-training volgt. Dat is hard werken, maar geweldig leuk om te doen. In kleine groepen leer je alles over
de TMA methode, maar ook van elkaar. Wij leiden je graag op.

 

Wat is de TMA certificeringstraining?

De TMA certificeringstraining is een bijzondere meerdaagse training die opleidt tot TMA professional. In onze certificeringstraining behandelen we de mogelijkheden en toepassingen van de TMA methode, naast uiteraard theorie en achtergronden. Ook oefenen we veel, zodat de trainingsdagen boeiend en afwisselend zijn.
Als je alle dagen volgt, en je opdrachten tot een goed einde weet te brengen krijg je het certificaat en ben je bevoegd zelfstandig TMA analyses af te nemen, en andere TMA instrumenten in te zetten.

 

Voor wie is de TMA certificering?

De TMA certificering is bedoeld voor professionals die vanuit hun vakgebied te maken hebben met het aannemen, ontwikkelen, beoordelen en begeleiden van individuen en teams. Denk daarbij aan HRM professionals, managers, leidinggevenden, trainers, coaches, loopbaanbegeleiders.

 

Wat moet je allemaal doen voor een TMA certificering?

Om te beginnen alle dagen met veel inzet volgen. De training bestrijkt totaal 3 dagen. Daarnaast opdrachten doen en oefenen. Tussen de 1e en de 3e trainingsdag wordt in de praktijk geoefend met 2 oefenkandidaten bij wie je een TMA analyse afneemt. Je maakt daarnaast een competentieprofiel, voert een 360 graden feedback uit, en maakt een ontwikkeladvies. De opgedane ervaringen en resultaten koppel je in de vorm van een eindpresentatie terug op de 3e trainingsdag.

 

De doorlooptijd van de training is 2-3 maanden. 

 

Teams

Werk je veel met teams? Dan kun je een aanvullende team certificeringstraining van een dag volgen voor het uitvoeren van een TMA team analyse. Ook super leuk om te doen.

 

Meer weten over de TMA certificeringstraining? We vertellen het je graag!

 

De TMA methode is ontwikkeld door en eigendom van EhrmVision uit Utrecht. Wij zijn TMA Business Partner, TMA Expert en geaccrediteerd TMA Certificeringstrainer.