TMA Business Partner

Wij zijn businesspartner van EhrmVision. EhrmVision is de bedenker en ontwikkelaar van de TMA methode en gevestigd in Utrecht. Opgericht in 1999 door 2 Nederlandse jongens die samen aan de universiteit Utrecht studeerden. De een psychologie en IT en de ander recht, bestuur en management.

 

Inmiddels is EhrmVision uitgegroeid tot een zeer succesvolle, toonaangevende internationale onderneming op gebied van o.a. persoonlijkheidsanalyses en analyses voor ontwikkeling van menselijk potentieel. 

 

Jaren geleden hebben wij allebei zelf een TMA anayse gedaan en waren onder de indruk. Even in het kort: volledig, posititief, degelijk en niet plaatsbaar in hokjes of kleurtjes. Wij werkten toen nog met een ander instrument maar al snel hebben we besloten om met EhrmVision verder te gaan. Ooit zei een cliënt tegen ons: "Het lijkt wel of jullie mij met een camera gevolgd hebben, zo goed klopt dit rapport". Dat is een mooi compliment en geeft ook aan dat wij destijds een goede keuze hebben gemaakt.

 

De TMA methode neemt een centrale plaats in in onze programma’s. Het combineert krachtige analyses en testen en geeft gefundeerde inzichten als het gaat om ontwikkeling. 

 

Als business partner van EhrmVision, certificeringstrainer en gebruiker van de TMA methode zijn wij dé partij om jouw organisatie te helpen met training, begeleiding en inzet van deze methode.