Wat anderen over ons zeggen

Performance coaching en transitietraject 


We zochten een partner om ons op “mensgebied” te helpen te transformeren van een traditioneel installatiebedrijf naar een moderne klantgerichte, technische dienstverlener.

 

Pierre en Marianne zijn erin geslaagd om onszelf als individu en als groep (MT) beter te begrijpen en elkaar daardoor gerichter aan te vullen. Alles in het licht van het vergroten van de klantgerichtheid.

 

Pierre en Marianne hebben ons geholpen met het begeleiden en coachen van veel van onze medewerkers. Wat hen onderscheidt van hun collega’s is dat ze steeds werken met duidelijke “deliverables” en de trajecten volledig koppelen aan de dagelijkse praktijk.

Jacco van Leeuwen - Directeur Strukton Worksphere   

 

Outplacement


We zijn tijdens mijn outplacementtraject aan de slag gegaan met 3 vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? En ook, wat wil ik niet (meer)? Dit traject heeft mijn zelfinzicht vergroot en heeft me geholpen om elke keer bij een potentiële functie zorgvuldig te kijken of deze mij ook gelukkig ging maken.

De gesprekken met OSIC zijn stevig maar zeker respectvol, waarbij indringende vragen je helpen bij het maken van de juiste keuze en hiervoor ook de benodigde tijd te nemen.

Jacco van Leeuwen - Directeur verwering BAM Infra Nederland   

 

Performance voor leidinggevenden


In mijn tijd als Resourcemanager bij het AMC heb ik OSIC benaderd om het projectmanagement en de projectleiders bij het AMC te helpen bij hun ontwikkeling, en het projectmanagement in zijn geheel naar een hoger plan te brengen...

 

Pierre en Marianne hebben d.m.v. een gedegen traject, individuele TMA en coaching afgewisseld met diverse teamsessies, een aantal pijnpunten helder gekregen en bespreekbaar gemaakt. 

Een leerzaam traject met mooie veranderingen en prachtig resultaat waar nog lang over nagepraat is.

Katinka Buwalda - Resourcemanager AMC   

 

Performance coaching


Ik ben in de afgelopen jaren door Marianne op een zeer prettige en open manier gecoacht en hierdoor heb ik keuzes gemaakt die zorgen dat ik veel energie krijg van de dingen die ik doe!

Katinka Buwalda - HR manager & Recruitment Nováccent   

 

Performance voor leidinggevenden


Ik heb meer inzicht in het managen gekregen, wanneer raken mensen echt betrokken. Hoe zit mijn team in elkaar en is dat in balans. Af en toe neem ik die lessen nog eens door, het blijft verhelderend.

Kortom: ik heb er erg veel van geleerd. Het heeft me meer bewust gemaakt en verder gebracht. Pierre is een prettige coach met veel ruimte voor de ander maar die tegelijkertijd toch sturend is.

Zita Laureij - Brandmanager | Stylingmanager | Conceptdesigner CoolCat   

 

Outplacement


Een cadeautje, zo kan ik het outplacementtraject dat ik met Marianne heb doorlopen zeker omschrijven. Ze heeft veel ervaring en weet waar ze over praat. Het hele coachtraject was zeer zorgvuldig uitgestippeld; maatwerk met veel ruimte voor gesprekken en begeleiding. Ik had het gevoel dat we dezelfde "taal" spraken. Het was soms confronterend en pittig, maar Marianne stond me daar op een plezierige manier in bij.

 

Dit outplacementtraject is een investering in mijn werkgeluk, een reset.

Ik start mijn eigen business in de massage met volle overtuiging. En dat voelt fantastisch.

Siebrecht Vroom - Medewerker Externe Betrekkingen Gemeente Amsterdam

Heden: eigenaresse van Siebrecht Masseert

 

Burn-out


Het afgelopen jaar ben ik intensief bezig geweest met de reïntegratie vanuit mijn burn out, waarin ik in 2017 terecht was gekomen. Van het ene op het andere moment viel alle energie weg uit mijn lichaam en geest. Mijn werkgever bracht me in contact met Marianne Kieft van OSIC.
Marianne heeft me eerst duidelijk gemaakt wat er was gebeurd. Loskomen was moeilijk en daar had ik de professionele en enigszins harde hand van Marianne wel bij nodig. Het heeft me geholpen om afstand te creëren en aandacht op mijn eigen situatie te gaan richten.


Bewegen en mijn geest leeg maken. Dat kostte allemaal veel energie en ik heb zeker drie maanden lang dagelijks minimaal vier uur geslapen. Maar bewegen zou ik. Marianne wist ook daarover me de juiste informatie te geven. Haar begeleiding hield dus niet op bij confronteren en vragen stellen.

Uiteindelijk ben ik volledig teruggekeerd op de werkvloer en weer met veel plezier aan het werk. Wel weet ik waar mijn valkuilen liggen. Die heeft Marianne gedurende het begeleidingstraject helder aangewezen.
Als ik terugkijk waardeer ik Marianne voor haar brede ondersteuning. Ik heb veel begrip gevoeld maar ook een vermanende toon als ik de verkeerde kant op bewoog. Hard en zacht te gelijk, alles op het juiste moment. Ze beschikt over een groot arsenaal aan ‘ondersteuningstactieken’. Ze kan dus prima maatwerk leveren en je krijgt precies de goede ondersteuning op het juiste moment. 

Business Consultant Security - Tesorion Nederland