Wat anderen over ons zeggen

"We zochten een partner om ons op “mensgebied” te helpen te transformeren van een traditioneel installatiebedrijf naar een moderne klantgerichte, technische dienstverlener.”

 

"Pierre en Marianne zijn erin geslaagd om onszelf als individu en als groep (MT) beter te begrijpen en elkaar daardoor gerichter aan te vullen. Alles in het licht van het vergroten van de klantgerichtheid.”

 

“Pierre en Marianne hebben ons geholpen met het begeleiden en coachen van veel van onze medewerkers. Wat hen onderscheidt van hun collega’s is dat ze steeds werken met duidelijke “deliverables” en de trajecten volledig koppelen aan de dagelijkse praktijk.”

Jacco van Leeuwen - Directeur Strukton Worksphere

 

“We zijn tijdens mijn outplacementtraject aan de slag gegaan met 3 vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? En ook, wat wil ik niet (meer)? Dit traject heeft mijn zelfinzicht vergroot en heeft me geholpen om elke keer bij een potentiële functie zorgvuldig te kijken of deze mij ook gelukkig ging maken.”

 

“De gesprekken met OSIC zijn stevig maar zeker respectvol, waarbij indringende vragen je helpen bij het maken van de juiste keuze en hiervoor ook de benodigde tijd te nemen.”

Jacco van Leeuwen - Directeur verwering BAM Infra Nederland

 

“In mijn tijd als Resourcemanager bij het AMC heb ik OSIC benaderd om het projectmanagement en de projectleiders bij het AMC te helpen bij hun ontwikkeling, en het projectmanagement in zijn geheel naar een hoger plan te brengen...” 

 

“Pierre en Marianne hebben d.m.v. een gedegen traject, individuele TMA en coaching afgewisseld met diverse teamsessies, een aantal pijnpunten helder gekregen en bespreekbaar gemaakt. 

Een leerzaam traject met mooie veranderingen en prachtig resultaat waar nog lang over nagepraat is.”

Katinka Buwalda - Resourcemanager AMC

 

"Ik ben in de afgelopen jaren door Marianne op een zeer prettige en open manier gecoacht en hierdoor heb ik keuzes gemaakt die zorgen dat ik veel energie krijg van de dingen die ik doe!."

Katinka Buwalda - HR manager & Recruitment Nováccent

 

“Ik heb meer inzicht in het managen gekregen, wanneer raken mensen echt betrokken. Hoe zit mijn team in elkaar en is dat in balans. Af en toe neem ik die lessen nog eens door, het blijft verhelderend.”

“Kortom: ik heb er erg veel van geleerd. Het heeft me meer bewust gemaakt en verder gebracht. Pierre is een prettige coach met veel ruimte voor de ander maar die tegelijkertijd toch sturend is.”

Zita Laureij - Brandmanager | Stylingmanager | Conceptdesigner CoolCat

 

"Een cadeautje, zo kan ik het outplacementtraject dat ik met Marianne heb doorlopen zeker omschrijven. Ze heeft veel ervaring en weet waar ze over praat. Het hele coachtraject was zeer zorgvuldig uitgestippeld; maatwerk met veel ruimte voor gesprekken en begeleiding. Ik had het gevoel dat we dezelfde "taal" spraken. Het was soms confronterend en pittig, maar Marianne stond me daar op een plezierige manier in bij."

 

"Dit outplacementtraject is een investering in mijn werkgeluk, een reset." 

 

"Ik start mijn eigen business in de massage met volle overtuiging. En dat voelt fantastisch."

Siebrecht Vroom - Medewerker Externe Betrekkingen Gemeente Amsterdam

Heden: eigenaresse van Siebrecht Masseert