Partnerships & deelnames

Wij werken samen met een aantal geselecteerde partners. Omdat samen soms meer waarde toevoegt aan het vraagstuk van een opdrachtgever. En wij vooral willen doen waar wij goed in zijn. En onze partners doen op hun beurt weer iets waar zij heel goed in zijn. Dan ontstaat er iets moois en krachtigs. Met toegevoegde waarde.

 

TMA

OSIC is business en implementatie partner van TMA, de ontwikkelaar van de TMA methode. Wij gebruiken als gecertificeerde experts die methode ook al jaren in ons dagelijks werk als coaches. 
Samen met TMA implementeren we talentgericht werken en ontwikkelen in diverse organisaties. Daarbij ligt onze focus met name op ICT organisaties en corporates. 

 

Movitos

OSIC is medeoprichter en vennoot in Movitos – De Academie voor Talent en Ontwikkeling. Vanuit dit bedrijf richten we ons volledig op het opleiden en certificeren in de TMA methode, en het ontwikkelen van en opleiden in TMA verdiepingstrainingen. Wij zijn al jaren geaccrediteerde TMA certificeringstrainers.

 

AnyChange Group

OSIC is Preferred Business partner van de AnyChange Group. Ook zijn wij gecertificeerde  

Z-model of Change® consultants.

AnyChange is een waardegedreven organisatie die andere organisaties begeleidt met het Z-model of Change®. Het zet gecertificeerde experts, consultants, facilitators en coaches in. AnyChange doet dit om voor de klantorganisatie een betere balans te vinden tussen de welvaart van de organisatie en het welzijn van de medewerkers.

AnyChange houdt bij alles wat zij doet rekening met haar eigen kernwaarden: vertrouwen, verbinden en verbeteren.