No-nonsense en gericht op resultaat en toekomst

OSIC – Bureau voor Leiderschapszaken is in 2005 door Marianne Kieft en Pierre Emanuel opgericht en gevestigd in Badhoevedorp.

 

Waartoe hebben wij OSIC opgericht?

Wij geloven in een aantal zaken: 

  • Het is belangrijk om beter te maken wat goed is, dan te sleutelen aan zwakke punten
  • Mensen werken met meer plezier en presteren beter als ze doen wat ze drijft en waar ze behoefte aan hebben
  • Leiderschap begint bij jezelf en dus bij het kennen van jezelf 

 

Hoe doen we dat?

Wij zijn specialisten op het gebied van ontwikkeling van Leiderschap. Wij werken aan de menskant van de organisatie(-verandering) en bieden oplossingen op het niveau van de individuele medewerker. Daarmee adresseren we organisatiebrede vraagstukken als leiderschap, motivatie, prestatie en aansturen van teams. Alles in de vorm van unieke en krachtige programma's. Tegen een vaste prijs, dus nooit verrassingen achteraf. En die prijzen staan gewoon op onze website. Wel zo duidelijk. We gaan door tot het gewenste resultaat behaald is. Beloofd!

 

Wat doen we?

Datgene wat met de ontwikkeling van Leiderschap te maken heeft. Voor professionals, managers met hun teams. Dat doen we door middel van Coaching en Training. Ondersteund door methoden en tools, waaronder de TMA methode

 

Achtergrond

Onze achtergrond is, naast gedegen opleidingen op het gebied van o.a. coaching, gedrag en psychologie, met name bedrijfskundig. Voordat wij ons bedrijf startten hebben we voor toonaangevende organisaties gewerkt, nationaal en internationaal. Door onze ervaringen in algemeen, commercieel en operationeel management, en vele andere functies kunnen we gerust zeggen: been there. Zeker de vele valkuilen waar ook wij in terecht zijn gekomen, hebben ons een schat aan eraring opgeleverd. 

 

Manier van werken

Onze manier van werken wordt als zeer natuurlijk ervaren. We weten snel het vertrouwen van onze opdrachtgevers en cliënten te winnen. Daarnaast zijn we confronterend, maar altijd vanuit een positieve invalshoek. Gericht op groei en ontwikkeling. De toekomst dus. Pragmatisch, agile, en no-nonsense. Werkend vanuit onze kernwaarden: Autonomie, Meesterschap, Mensgerichtheid. Hoewel we absoluut trots zijn op wat we doen, zijn wij bescheiden en wars van enige opsmuk.

 

Wij werken o.a. voor de volgende opdrachtgevers in de volgende branches: overheid, gemeentes, profit & non profit, gezondheidzorg, luchtvaart, retail fashion, engineering & projectmanagment consultancy, automotive en ICT. 

 

Wij zijn aangesloten bij de NOBCO. Daarnaast zijn wij ook als gecertificeerd arbeidsmediators actief en hebben daartoe alle opleidingen conform MfN richtlijnen afgerond.