Aanbod

Ons aanbod is helder, to the point, krachtig. Wij verzorgen coaching, counseling en consulting. In vaste programma's, met een vaste prijs.

 

1.    Coaching

Een ervaringsgericht en gestructureerd leerproces met heldere doelen. Alles op basis van vaste prijzen en afgesproken resultaten. Wel zo helder.


  • Performance – Beter en met meer plezier presteren. 

  • (Persoonlijk) Leiderschap – Voor professionals en (aankomend) leidinggevenden. Van manager naar leider. Eigenaarschap en verantwoordelijkheid. 

  • Loopbaan – Het maken van onderbouwde keuzes voor een vervolg, en het benutten van potentieel.

  • Outplacement – Het maken van de juiste keuze voor een vervolg buiten de organisatie. Wie Ben ik, wat Kan ik, wat Wil ik, en Waar komt dat het beste tot zijn recht.

 

We doen dit bij voorkeur bij ons op kantoor, even uit je dagelijkse kantoor of huis, in een heel andere en prettige omgeving. Maar als het om meerdere personen tegelijk gaat, desgewenst ook op locatie. En andere creatieve vormen zijn ook denkbaar: een of meer vaste dagen per maand op locatie bijvoorbeeld. Er is van alles mogelijk, mits het werkt. 

 

2.    Counseling

Het is soms best eenzaam op bepaalde posities. Dan heb je behoefte aan gesprekken in alle rust en vertrouwelijkheid. Om wat raad te krijgen, en wellicht een spiegel voorgehouden te worden. Potentiële, sluimerende conflicten te bespreken. Je zorgen tegen het licht te houden. Of gewoon samen na te denken, onze hersens even te lenen. 

 

3.    Consulting

We kunnen helpen bij het beter selecteren van personeel, assessments uitvoeren. En helpen bij het implementeren van integraal talent management. Zodat dat personeel langer blijft, het potentieel optimaal benut wordt en er voor iedereen het beste uitgehaald wordt.

 

Als gecertificeerde business change consultants kunnen we, samen met onze collega’s van AnyChange, helpen bij zaken als het opzetten en uitvoeren van complete leiderschaps-programma’s, het implementeren van kernwaarden en bijbehorend gedrag. Kortom, bij veel van wat komt kijken bij de aanpassing van de mensenkant van organisaties aan een veranderende omgeving.
 

 

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer.