TMA 360 graden feedback

Zonder feedback zijn we nagenoeg verloren. Overdreven? Wij denken van niet. We laten een schat aan waardevolle informatie liggen om onszelf te verbeteren als we geen gebruikmaken van feedback. 

 

TMA 360 feedback

 

Door gebruik te maken van professionele, gestructureerde en volledig geautomatiseerde, on-line methoden zoals de TMA 360 graden feedback is de toegang tot waardevolle informatie een stuk makkelijker geworden. Wij zijn ervan overtuigd dat de mening, visie en waarneming van mensen (leidinggevenden, collega’s, medewerkers, klanten, leveranciers) goede mogelijkheden geven om mensen en de organisaties waarin ze werken steeds verder te ontwikkelen. 
 

Duidelijke rapportages

Drijfveren, talenten, en 53 competenties met gedragsvoorbeelden op vier niveaus, zijn volledig geïntegreerd en resulteren in uiterst heldere en bruikbare rapportages, inclusief een performance en ontwikkel matrix. Uniek en een dimensie verder dan andere methodes.
 

Diverse toepassingen van de TMA 360 feedback

Functioneren als individu, alleen of in een team, inrichten van een coachingtraject, vaststellen van het niveau van competenties en de ontwikkel(on)mogelijkheden daarvan, inzage in eigen handelen, beoordeling. Het zijn zomaar wat toepassingen van het werken met feedback. 

 

<< terug naar TMA methode <<